Despre noi

Calitativ, fiabil, disponibil.


Noi, nu spunem că suntem o companie mică dar în continuă dinamică. În primul rînd, noi suntem specialiști în profesia noastră, unde știm bine domeniul în care operăm. Angajații noștri găsesc soluții efective pentru crearea businessului d-vstră

Cooperînd cu noi, voi nu ve-ți simți disconfort în comunicare sau în înțelegerea termenologiei economice grele, noi v-om încerca să le reducem la minimum (dacă va finecesitatea). Noi suntem capabili să explicăm, ceea ce fac anagajații întreprinderii "Sanora Service" SRL, suntem siguri că cel mai de preț sunt cunoștințele, calificarea, experiență și dorința de a învăța și a te perfecționa.

Personalul nostru tinde spre a propune clientului doar consultanță profesională în rezolvarea problemelor a evidenței contabile. Compania nostră prezintă un spectru larg de servicii, începînd de la pregătirea documentelor primare a evidenței contabile pînă la analiza profesională a activității întreprinderii d-vstră. Noi suntem gata să vă ajutăm în toate problemele contabile apărute. Noi tindem să corespundem celor mai moderne standarte de lucru în ramura de activitatea a noastră, precum și în toate ramurile ale lucrului nostru.

Noi suntem cointeresați nu doar să realizăm idea voastră în realitate, chiar să ajutăm să aducă profit! Specialiștii noștri au ca obiectiv să îndeplinească obligațiilor sale calitativ și conștiincios. De aceea fără îndoială – împreună ne așteaptă succesul!

Compania noastră – este un colectiv cu scopuri comune, care înțelege că se poate realiza acolo unde businessul este o putere importantă pentru mișcare, folosesc talentul și cunoștințele personalului său.

Dacă voi sunteți de succes, atunci misiunea noastră este realizată și în lista noastră a apărut încă un client satisfăcut!

Noi știm și prețuim încrederea, oferită de clientui nostru precum și noi depunem eforturile necesare. Pentru a arăta că încredea existentă, nu este în zadar.

Misiunea noastră – este succesul vostru!Clienți:

Client Sanora service Client Sanora service

Contacte

Adresa:str. George Cosbuc nr. 11 ( lângă str. Alexandr Puskin 47/1 ), Chisinau
Telefoane:    +373 68 70 6000
                  +373 22 93 00 93
                  +373 61113514
E-mail: office@sanora.md