Consulting

Un consultant de încredere este mai bun de cît orice bogaţie (Socrat)


Consultaţii contabile – este serviciu, orientat spre perfecţionarea contabilităţii în compania d-vstră, prin metoda prestării serviciilor profesionale de consultaţii de la “Sanora Service” SRL.

Serviciul dat ajută să aduci evidenţa contabilă în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Consulting contabil - este ieşirea cea mai convinabilă din situaţie, dacă lucrul zi de zi nu-ţi permite să studiezi detaliat modificările continue ale legislaţiei. Contractînd cu noi a serviciilor de evidenţă contabilă, voi ve-ţi primi GRATIS consultaţii referitor la întrebările legate de întreprinderea d-vstră, sau situaţiile apărute.

Avantajul consulting-ului contabil de la compania noastră:

Formele confortabile de consulting – angajaţii noştri vă vor oferi servicii de consulting privind impozite, evidenţă contabilă, sau financiară prin orice metodă vouă convinabilă. Noi avem o mare plăcere de a vă invita în oficiu, unde la o cafea sau ceai putem discuta referitor la întrebarea apărută, aveţi posibilitatea de a ne comunica pa adre electronică, pe Skype. Putem să intrăm în baza 1C, sau de a ne transmite baza, şi noi vă vom face expres-evaluare gratis a situaţiei evidenţei contabile.

Specialişti de calificare înaltă – consultanţii companiei noastre sunt profecionali în domeniul evidenţei contabile. Ei întotdeauna îţi perfecţionează nivelul său – prin cursuri de perfecţionare continuă, participă la seminare şi trening-uri.

Informaţie actuală – Consulting contabil se oferă de contabili care lucrează în diferite domenii a evidenţei contabile. Consulting-ul vă va ajuta să înţelege-ţi, cum să ţineţi evidenţa contabilă corect şi în conformitate cu legislaţia în vigoare ţinînd cont de practica noastră.

Consultaţii profesionale contabilului în timp scurt vă va ajuta să rezolvaţi calitativ şi repede toate probelmele apărute în activitatea voastră economico-financiară.

La contractarea serviciilor de evidenţă contabilă, serviciul „consulting” este inclus GRATIS!Clienți:

Client Sanora service Client Sanora service

Contacte

Adresa:str. George Cosbuc nr. 11 ( lângă str. Alexandr Puskin 47/1 ), Chisinau
Telefoane:    +373 68 70 6000
                  +373 22 93 00 93
                  +373 61113514
E-mail: office@sanora.md